Soso Lobi Incasso

Soso Lobi Incasso

Als directeur van Soso Lobi Incasso heb ik de organisatie opgezet met als doel om een verschil te maken in de markt. Onze organisatie bestaat nu al 3 jaar en we hebben laten zien dat we succesvol kunnen zijn zonder afbreuk te doen aan onze menselijke waarden.

We zijn ons ervan bewust dat incassobureaus vaak worden gezien als onpersoonlijke, harde bedrijven die alleen geïnteresseerd zijn in het terugvorderen van geld. Onze organisatie is anders. We begrijpen dat achter elke onbetaalde rekening een menselijk verhaal schuilt en we geloven dat we door ons te richten op de mens in plaats van alleen de rekening, betere resultaten kunnen behalen voor onze klanten en tegelijkertijd respectvol kunnen omgaan met onze debiteuren.

Soso Lobi heeft een team van professionals samengesteld dat speciaal is opgeleid om te communiceren met klanten op een vriendelijke en empathische manier.

We begrijpen dat het hebben van schulden een zware last kan zijn en we willen onze klanten helpen om een ​​oplossing te vinden die voor alle partijen werkt. Dit betekent dat we openstaan ​​voor het bespreken van betalingsregelingen en andere oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de debiteur.

We zullen ons blijven inzetten om ons te onderscheiden in de markt en onze klanten de best mogelijke service te bieden.