Over Soso Lobi


Soso Lobi is opgericht vanuit een idee dat ontstaan is op de Universiteit van Amsterdam, waar de directeur zijn opleiding heeft genoten. Wat Soso Lobi uniek maakt, is dat ons bedrijf is opgedeeld in drie verschillende divisies die elkaar aanvullen en versterken. Dit maakt de organisatie veelzijdig en in staat om diverse doelgroepen te bedienen. Inmiddels bestaat Soso Lobi al drie jaar door enkele successen.

De eerste divisie, Soso Lobi Nutrition, is momenteel in ontwikkeling met als doel een nieuw supplementenmerk te introduceren dat een gat in de markt vult. Soso Lobi Nutrition is een krachtig supplementenmerk dat staat voor resultaat, heeft als ambitie om de nummer 1 van Nederland te worden op het gebied van supplementen. De producten van Soso Lobi Nutrition zijn ontworpen om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ondersteunen. Met onze focus op kwaliteit en resultaat streven wij ernaar om onze klanten de beste supplementen te bieden die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Doordat Soso Lobi zich richt op drie verschillende divisies, namelijk supplementen (Soso Lobi Nutrition), incassodienstverlening (Incasso) en modellenwerk (Freelance model), beschikt onze organisatie over een breed scala aan kennis en expertise.

De tweede divisie, Soso Lobi Incasso dat zich richt op het menselijke aspect van incassodienstverlening. Dit betekent dat ons incassobureau open en duidelijke communicatie biedt aan klanten en zich richt op het vinden van oplossingen voor openstaande facturen. Het doel is om mensen te helpen uit de schulden te komen en hun financiële situatie te verbeteren. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke en empathische aanpak, waarbij ons incassobureau begrip heeft voor de situatie van de klant en zich inspant om samen tot een oplossing te komen. Ons incassobureau denkt mee met de klant en zoekt naar oplossingen die passen bij de financiële situatie van de klant. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er een haalbaar afbetalingsplan wordt opgesteld. Door open communicatie, begrip en het vinden van realistische oplossingen wordt er gewerkt aan een betere financiële toekomst voor de klant.

Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat Soso Lobi in staat om op verschillende manieren waarde toe te voegen aan het leven van mensen, bijvoorbeeld door middel van het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige supplementen, om mensen te helpen uit de schulden te komen en het bieden van kansen aan modellen om hun potentieel te bereiken.

De derde divisie is dat, Soso Lobi zich bezighoudt met freelance modellen. De directeur van ons bedrijf heeft zelf ervaring als model en heeft gewerkt met grote namen zoals Balr, Zara. Onze modellen worden aangeboden op freelance basis. Het aanbieden van modellen past binnen de visie van Soso Lobi om mensen te helpen hun potentieel te bereiken en hun talenten te benutten.

Het hebben van veel kennis en expertise binnen de drie verschillende divisies zorgt ervoor dat Soso Lobi in staat is om innovatief en vernieuwend te blijven. Dit komt tot uiting in de manier waarop onze organisatie nieuwe producten en diensten ontwikkelt en de markt benadert.