Over Soso Lobi


Soso Lobi is opgericht vanuit een idee dat ontstaan is op de Universiteit van Amsterdam, waar de directeur actief was. Wat Soso Lobi uniek maakt, is dat het bedrijf is opgedeeld in drie verschillende takken die elkaar aanvullen en versterken. Dit maakt het organisatie veelzijdig en in staat om diverse doelgroepen te bedienen. Inmiddels bestaat het bedrijf al drie jaar door enkele successen. Het bedrijf is opgedeeld in drie divisies.

De eerste divisie, Soso Lobi Nutrion, is momenteel in ontwikkeling met als doel een nieuw supplementenmerk te introduceren dat een gat in de markt vult. Soso Lobi Nutrion is een krachtig supplementenmerk dat staat voor resultaat. Het bedrijf heeft als ambitie om de nummer 1 van Nederland te worden op het gebied van supplementen. De producten van Soso Lobi zijn ontworpen om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te ondersteunen. Met hun focus op kwaliteit en resultaat streven ze ernaar om hun klanten de beste supplementen te bieden die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Doordat Soso Lobi zich richt op drie verschillende divisies, namelijk supplementen (Soso Lobi Nutrion), incassodienstverlening (incassobureau) en modellenwerk (freelance model), beschikt het bedrijf over een breed scala aan kennis en expertise.

De tweede divisie, Soso Lobi incassobureau dat zich richt op het menselijke aspect van incassodienstverlening. Dit betekent dat het incassobureau open en duidelijke communicatie biedt aan klanten en zich richt op het vinden van oplossingen voor openstaande facturen. Het doel is om mensen te helpen uit de schulden te komen en hun financiële situatie te verbeteren. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke en empathische aanpak, waarbij het incassobureau begrip heeft voor de situatie van de klant en zich inspant om samen tot een oplossing te komen. Het incassobureau denkt mee met de klant en zoekt naar oplossingen die passen bij de financiële situatie van de klant. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er een haalbaar afbetalingsplan wordt opgesteld. Het uiteindelijke doel van het incassobureau is om klanten te helpen uit de schulden te komen en hun financiële gezondheid te verbeteren. Door open communicatie, begrip en het vinden van realistische oplossingen wordt er gewerkt aan een betere financiële toekomst voor de klant.

Deze veelzijdigheid maakt Soso Lobi in staat om op verschillende manieren waarde toe te voegen aan het leven van mensen, bijvoorbeeld door middel van het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige supplementen, het helpen van mensen uit de schulden te komen en het bieden van kansen aan modellen om hun potentieel te bereiken.

De derde divisie is dat, Soso Lobi zich bezighoudt met freelance modellen. De directeur van het bedrijf heeft zelf ervaring als model en heeft gewerkt met grote namen zoals Balr, Zara. Het model dat wordt aangeboden is op freelance basis, wat betekent dat het model(len) die worden ingehuurd flexibel kunnen werken en hun eigen planning kunnen bepalen. Het aanbieden van modellen past binnen de visie van Soso Lobi om mensen te helpen hun potentieel te bereiken en hun talenten te benutten. Het feit dat de directeur zelf ervaring heeft als model en heeft gewerkt met grote namen in de mode-industrie, geeft aan dat Soso Lobi een netwerk heeft binnen deze sector en de benodigde ervaring heeft om model(len) van hoog niveau aan te bieden.

Het hebben van veel kennis en expertise binnen de drie verschillende divisies zorgt ervoor dat Soso Lobi in staat is om innovatief en vernieuwend te blijven. Dit komt tot uiting in de manier waarop het bedrijf nieuwe producten en diensten ontwikkelt en de markt benadert.