Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bedankt voor het winkelen bij Soso Lobi! We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je echter een product willen retourneren of een terugbetaling willen aanvragen, lees dan ons retourbeleid hieronder.

Retourneren van producten

 1. Je hebt het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling een product te retourneren, mits het voldoet aan onze retourvoorwaarden (zie hieronder).
 2. Neem voordat je een product retourneert contact met ons op via [contactgegevens] om de retourprocedure te starten. Vermeld je bestelnummer, de reden voor retournering en eventuele andere relevante details.
 3. Zorg ervoor dat het product dat je wilt retourneren ongebruikt, in de originele verpakking en in dezelfde staat verkeert als waarin je het hebt ontvangen.
 4. Verpak het product veilig om schade tijdens het transport te voorkomen.
 5. Je bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij het een fout betreft van onze kant (bijvoorbeeld een verkeerd geleverd of defect product).
 6. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Houd er rekening mee dat de verwerkingsduur kan variƫren, afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.

Retourvoorwaarden

 • Het product moet ongeopend, ongebruikt en in de originele verpakking verkeren.
 • Retourzendingen voor producten waarvan de verzegeling is verbroken, worden niet geaccepteerd, tenzij er sprake is van een defect.
 • Geretourneerde producten die beschadigd zijn als gevolg van onjuist gebruik of nalatigheid worden mogelijk niet geaccepteerd.

Terugbetalingen

 • Terugbetalingen worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling, tenzij anders overeengekomen.
 • Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt, afhankelijk van de verwerkingstijd van je bank of betaalprovider.

Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of om een retourzending aan te melden, kun je contact met ons opnemen via:

 • E-mail: info@soso-lobi.nl
 • Telefoon: 06 – 50 84 77 75

Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen en eventuele vragen over retourneringen en terugbetalingen te beantwoorden.